top of page
Search
  • makeupninka

Svatební foto

Než se rozhodnete svatebního fotografa/fotografku oslovit, určitě si pořádně prohlédněte portfolio. Pokud vás portfolio nadchne hned, máte vyhráno.

Většinou to chce delší rozhodování. Vybrat si jaký styl se vám líbí, zda chcete aranžované fotografie nebo momentky. Zda se vám líbí fotky s nějakým podbarvením nebo dáte přednost klasice. Také pokud vás trápí aknózní pleť, určitě se podívejte s jakou citlivostí je provedena postprodukce. Úplně “vyžehlený” obličej již není trendy, ale je příjemné, když drobná začištění pleti fotograf neopomene.


Osobně doporučuji před samotnou svatbou mít se svatebním fotografem osobní schůzku. Je to váš velký den a je příjemnější mít stále po boku krom manžela i osobu, která je vám sympatická a zvládá váš den zachytit nenápadně a bez nějakého stresu a ruchu.

Na schůzce se domluvíte co vlastně vše chcete fotit. Někdo si přeje již přípravy, někdo zase až samotný příchod na obřad.


Prosím a nezapomeňte naše fotografy/fotografky zahrnout do počtu ke svatební hostině :) Ano teď se jistě smějete, ale bohužel občas se zapomene.



Dovolím si vám sem dát odkazy na mé duše milé a jelikož chci podpořit naši holčičí komunitu, dám vám sem odkazy na mé milované ženy fotografky.







5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page